Meel voor oa. Cake, banket, taart, muffin. / Chocolade glazuur
Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken.
Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je banket producten.
Denk hierbij aan een drip taart, koekjes, muffins, cake op dip je wafels in een van onze chocolade glazuur soorten.
Erg lekker en gemakkelijk te gebruiken.
Souplesse aardbeien is een flexibele coating voor het decoreren en afdekken van gebak, brood en stukwerk. Het wordt gebruikt als een product verwerkt/gebruikt wordt via de...
Souplesse aardbeien is een flexibele coating voor het decoreren en afdekken van gebak, brood en stukwerk. Het wordt gebruikt als een product verwerkt/gebruikt wordt via de...
Souplesse caramel is een flexibele coating voor het decoreren en afdekken van gebak, brood en stukwerk. Het wordt gebruikt als een product verwerkt/gebruikt wordt via de vriezer...
Souplesse caramel is een flexibele coating voor het decoreren en afdekken van gebak, brood en stukwerk. Het wordt gebruikt als een product verwerkt/gebruikt wordt via de vriezer...
Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken. Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je...
Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken. Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je...
Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken. Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je...
Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken. Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je...
Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken. Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je...
Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken. Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je...
Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken. Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je...
Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken. Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je...
Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken. Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je...
Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken. Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je...
Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken. Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je...
Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken. Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je...
Webshop extra open op maandag 23 december - Wij zullen dus op maandag tot 13:00 uur de webshop bestellingen van het weekend en maandag versturen in de hoop dat het de volgende dag geleverd gaat worden.
Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur
1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten
Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur